Zona Socis

SubscriureAgenda / Novetats

31 mai 2020
30 des 2020

COMUNICAT ALS SOCIS

Benvolguts sòcies i socis,

Esperem i desitgem que estigueu bé i que aquests moments que ens toca viure passin el mes ràpid possible i de la millor manera.

Ens posem en contacte amb vosaltres, per tal d’informar-vos dels següents punts:


- Per tal de millorar la comunicació de la Penya Barcelonista Plana de Vic amb tots vosaltres estem posant en marxa un canal de WhatsApp, per mitjà del qual rebreu tota la informació de la nostra entitat. Per tal d’accedir-hi és molt importat que graveu al vostre mòbil el següent número de telèfon 619 949 387.

- Informar-vos també que actualment el nostre local social, LA CENTRAL, estarà tancat fins que l’Ajuntament doni els permís per la seva reobertura. Per tant no es podran veure els partits del Barça per televisió i tampoc podem oferir l’atenció presencial a la secretaria. Malgrat aquesta limitació qualsevol tràmit o consulta que necessiteu els podeu realitzar a través del telèfon 657 012 404 o bé per l’e-mail a: info@pbplanavic.cat

- Finalment dir-vos que la quota anual de soci que cobrem sempre durant el mes de juliol,  de moment queda totalment  “ congelada “ i no es realitzarà cap cobrament fins que la situació es clarifiqui i tanmateix, serà llavors quant prendrem una decisió per compensar als socis premiats pels partits als quals no hi podran assistir (LEGANES, ATHLETIC CLUB, AT.MADRID, RCD ESPANYOL i OSASUNA ).

Esperant poder reprendre el més aviat possible les nostres activitats habituals un cop superat el tràngol del Covid-19, restem a la vostra disposició. 

Salutacions cordials.


La Junta de la Penya Barcelonista Plana de Vic. 
Ultimes novetats
 

Informació de contacte

Penya Barcelonista Plana de Vic

938892885

657012404

plaça Vicenç Albert Ballester S/N, Ateneu la Central

08500 - VIC

info@pbplanavic.cat


Avís legal

Apartats destacats

Segueix-nos a les xarxes socials

Segueix-nos i comparteix el nostre contingut a través de les xarxes socials.