Zona Socis

Galeria: FESTA DE L'ESPORT VIGATÀ 2017

El passat dia 17 de Febrer de 2017 es va celebrar en el teatre Atlàntida de Vic la Festa de l'Esport de Vic. Es van donar a coneixer els millors esportistes de l'any de la ciutat. L'acte estava presidit per la Exm. Sra. Anna Erra, alcaldesa de Vic, el diputat d'esports de la Diputació Sr. Josep Salom, conceller, presidents de tots els clubs esportius de Vic i esportistes . Dins la festa, la Penya Barcelonista Plana de Vic, en conjunt amb la Universitat de Vic, otorgant els premis de Activitat física, innovació i societat Ciutat de Vic, que va ser otorgat a Albert Barniol Gasó amb el treball "de Font a Font, de Vic a Rulli" u a Xaviar Lopez Ribes, amb el treball "Habilitats gimnàstiques cooperatives gamificades". El vice-president de la Penya Sr. Miquel Riera va fer entrega del premi. 
El premiés molt important per la implicació amb l'esport i la col·laboració amb la ciutat per part de la Penya Barcelonista.


El pasado dia 17 de febrero de 2017 se celebró en el teatro Atlàntida de Vic la Festa de l'Esport de Vic. Se dieron a conocer los mejores deportistas del año de la Ciudad. El acto estuvo presidido por la Exm.Sra. Anna Erra, alcaldesa de Vic, el diputado de deportes de la Diputación Sr. Josep Salom, concejales, presidentes de todos los clubs deportivos de Vic y depotistas. Dentro de la fiesta, la Penya Barcelonista Plana de Vic, junto con la Universitat de Vic, ototorgan los premios de Actividad física, innovación y sociedad Ciudad de Vic, que fueron concedidos a Albert Barniol Gasó con el trabajo "de Font en Font, de Vic a Rulli" u a Xavier Lopez Ribes, con el trabajo "Habilitats gimnastiques cooperatives gamificades". El vice-presidente de la Penya Sr. Miquel Riera hico entrega del premio. Este premio es importante para la implicación con el deporte y la colaboración con la Ciudad por parte de la Penya Barcelonista. 

 

Totes les galeries

Informació de contacte

Penya Barcelonista Plana de Vic

938892885

657012404

plaça Vicenç Albert Ballester S/N, Ateneu la Central

08500 - VIC

info@pbplanavic.cat


Avís legal

Apartats destacats

Segueix-nos a les xarxes socials

Segueix-nos i comparteix el nostre contingut a través de les xarxes socials.